gallery/namnlös design (2)
gallery/img_6021
gallery/namnlös design2
gallery/skärmavbild 2018-10-09 kl. 15.56.28
pERSONLIG 
COACHNING
FÖR FÖRETAG &
PRIVATPERSONER 

Jag som står bakom företaget heter Frida Wennerblom och är i grunden legitimerad lärare och senare även diplomerad coach genom ICF (International Coach Federation) i Sverige .

 

Min erfarenhet som coach/mentor/lärare sträcker sig över 18 år och mina kunskaper omfattar erfarenheter som lärare, mentor, livscoach, karriärcoach, ledarskapscoach och mental coach. Under denna tid har jag arbetat med barn och ungdomar, entreprenörer, ledare, och privatpersoner.

 

Företaget I see U är ett stort mål i min utvecklingsresa och jag ser med spänning fram emot varje nytt möte med nya klienter och nya företag. Mer om min resa kommer ni kunna läsa i min kommande blogg. Jag om någon vet att det aldrig är försent att förändras och utvecklas och att alla med ett öppet hjärta och lite vilja kan nå sina drömmar.

 

För mig är det viktigt att själv utvecklas, därför samarbetar jag med andra coacher och ingår i flera nätverk. 

 

Jag har en ambition att skapa en miljö där inredningen, stämningen och mötet inger en trygghet att utforska sig själv och i lugn och ro hitta nya vägar.

Jag hoppas att mitt nästa möte blir med just dig!

­

Om I see U